Direct naar de content

22 september 2023

Feike Siewertsz van Reesema benoemd als lid van de Raad van Commissarissen Haag Wonen

Bobbi het vogeltje

Feike heeft uitgebreide ervaring op het gebied van publiek-private vastgoedinvesteringen, binnenstedelijke gebiedsontwikkeling en vastgoedmanagement. Feike is managing partner van Waterland Real Estate. Zijn nevenfuncties zijn: lid van de Nederlandse Vereniging van Projectontwikkeling Maatschappijen (Neprom), lid van het Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS), lid van het Urban Land Institute (ULI), lid van het Watertorenberaad.

Bestuursvoorzitter Mohamed Baba: “Met de komst van Feike zijn we verzekerd van een breed spectrum van vastgoedkennis en kunde in onze RvC. Ik kijk uit naar de samenwerking en ongetwijfeld enerverende wisselwerking met Feike om bij te dragen aan een betaalbare en toegankelijke stad Den Haag.”

Feike Siewertsz van Reesema: “Ik lever graag een bijdrage binnen het volkshuisvestelijke, maatschappelijke en sociale domein. Er is sprake van een verstoorde woningmarkt waarbij er beduidend meer vraag is dan aanbod. Juist voor de versnellingsopgave om duurzame en betaalbare woningen in veilige en leefbare buurten te realiseren, kan en wil ik mij graag inzetten. Mijn ervaringen als bestuurder en mijn ruime praktijkervaring maken dat ik soms juist anders tegen zaken aankijk die een rol van betekenis kunnen spelen binnen de organisatie. Haag Wonen is een belangrijke aandeelhouder in het prachtige Den Haag en kent een stevige en professionele organisatie. Redenen genoeg om graag aan te willen sluiten. Ik ben een geboren Hagenees en ken de stad goed.”

Binnen de RvC heeft Feike als aandachtsgebied vastgoed

De benoeming is op 24 juli 2023 ingegaan voor een periode van 4 jaar. Mohamed Baba: “Een mooie aanvulling op onze Raad van Commissarissen met leden die vanuit hun kennis en ervaring een waardevolle inbreng leveren. Dit helpt ons met het uitvoeren van onze maatschappelijke opgave. Voor onze mooie stad Den Haag, een stad waar iedereen mee moet kunnen doen.”

Feike Siewertsz van Reesema